Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυρίες και κύριοι,

            Με την επάνοδο όλων μας, και την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία, το πρόγραμμα και τις διαλέξεις του Σεμιναρίου, στο οποίο ήδη στείλατε αίτηση προεγγραφής.
            Περισσότεροι από εβδομήντα ενδιαφερόμενοι ζήτησαν μέχρι τώρα να μετέχουν στις διαλέξεις και τις συζητήσεις, και περισσότεροι από σαράντα μεταπτυχιακοί και άλλοι φοιτητές. Οι προεγγραφές συνεχίζονται, αλλά θα θέλαμε ήδη να ανακοινώσουμε τα ονόματα των πρώτων προεγγραφέντων, γι’ αυτό και θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε εάν θα είχατε αντίρρηση να συμπεριλαμβάνεστε στον κατάλογο που πρόκειται να αναρτήσουμε στον ιστότοπο του Σεμιναρίου.
             Η προτεραιότητα δίνεται στο κοινό και στη συνέχεια θα συμπεριλάβουμε και αριθμό φοιτητών, διότι η αίθουσα των συναντήσεων θα είναι η αίθουσα τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου, στο κεντρικό κτήριο, στο ισόγειο, κάθε δέκα πέντε ημέρες, Τετάρτη και  ώρα 17-19.

             Οι πρώτες έξι συναντήσεις έχουν οριστεί για:
-        τις 9 και 23 Οκτωβρίου,
-        τις 6 και 20 του Νοεμβρίου,
-        τις 4 και 18 Δεκεμβρίου.

             Τα θέματα θα ανακοινωθούν πριν την έναρξη των συναντήσεων.
             Θα καταγράφονται οι παρουσίες και θα μπορούν να έχουν Βεβαίωση παρακολούθησης όσοι το επιθυμούν, εφ’ όσον δεν απουσίασαν για περισσότερες από τρεις συναντήσεις.
             Οι προεγγραφές συνεχίζονται.


             Σας ευχαριστούμε.